Oficjalne forum klanowe W.O.D.K.A
- Znane już są edycje gry Halo Reach jakie będziemy mogli kupić. Po więcej info zapraszam do nowo utworzonego działu Halo Reach
- Chcesz być na bieżąco z nowinkami w świecie gier ? Zapraszam do działu Newsy :)
- Chcesz porozmawiać o trybach multiplayer jakie znajdziesz w grze Halo: Reach. Zapraszam do działu Halo Reach
- Masz jakieś ciekawe informacje, a może chciałbyś się z nami czymś podzielić albo pogadać o ciekawych rzeczach. Nie bój się. Pisz śmiało !!!
- Znamy już datę premiery Halo Reach! Szykujcie kasę na 14 września 2010 roku :)
Kupie gry na x360;D
Naprawde kupie prawie wszystko tylko po niskich cenach bo nie za dobrze z pięniędzmi ostatnio;D
Najbardziej interesują mnie gry które nie ukazały się na PS3
Polecam Bioshocka, na PS3 ta gra [sorry ale taka prawda ] po prostu cuchnie ;p Jak jesteś zainteresowany to możemy coś się ugadać co do ceny [płyta igła praktycznie]
Mam też do opylenia Assassin's Creed, Forza 2 + Viva Pinata, FarCry Instincts Predator... i to tyle
Wszystko co piszesz mam ;P
Najbardziej mi zależy na grach typu
too human
prey
quake 4
command & conquer 3
Lord of the ring battle of middle earth2
To biorę ;D jak coś odezwij sie PW albo na GG dam ci dane płatne przy odbiorze oczywiscie
Niezrzeszony
a chcesz BiA HH albo GoW2?
SpacierShark napisał:
ci dane płatne przy odbiorze oczywiscie
Uh, nie lubie się bawić w to wysyłanie za pobraniem. Może po prostu wystawie Ci prywatną aukcję na allegro i przelejesz mi kase na konto? Chyba nie myślisz kurde, że Cię w ciula zrobie ;p
Omg jak możesz No dobra, to jak nie możesz mi przelać kasy na konto to podaj mi swoje dane na PM. Aha tylko najwcześniej wyśle to w czwartek, bo teraz wracam tak, że poczta jest już zamknięta ;p
Ja się podłącze czy ktoś z was nie ma może do sprzedania tanio gry Left 4 Dead, albo może jakiś kolega ma na sprzedaż. Chodzi mi głównie o cenę, także nawet bez pudełka mógłby być
Niezrzeszony
Sharku chcesz może BiA albo Bond QoS na wymianke za coś na pleja ? Może za Dead Space ? (ja ci proponuje gry na ixa)