Oficjalne forum klanowe W.O.D.K.A
- Znane już są edycje gry Halo Reach jakie będziemy mogli kupić. Po więcej info zapraszam do nowo utworzonego działu Halo Reach
- Chcesz być na bieżąco z nowinkami w świecie gier ? Zapraszam do działu Newsy :)
- Chcesz porozmawiać o trybach multiplayer jakie znajdziesz w grze Halo: Reach. Zapraszam do działu Halo Reach
- Masz jakieś ciekawe informacje, a może chciałbyś się z nami czymś podzielić albo pogadać o ciekawych rzeczach. Nie bój się. Pisz śmiało !!!
- Znamy już datę premiery Halo Reach! Szykujcie kasę na 14 września 2010 roku :)
Niezrzeszony
Sprzedam/Zamienie
Napisałem tu bo nie ma odpowiedniego tematu
FNR3-60zł z przesyłką
Eragon-35zł z przesyłką
Tabble Tennis-29zł z przesyłką- zarezerwowane
Fifa Street3- 69zł z przesyłką
Tomb Raider Underworld-85 zł z przesyłką
Brothers in Arms Hells Highway -75zł z przesyłką
Możliwość zamiany rozpatrzę każdą propozycje. Możliwa zamiana na czas
Ostatnio edytowany przez CloudyBartek (2009-03-01 15:08:35)
Niezrzeszony
Tyle sobie życzysz za zamianę? czy to są ceny po których można coś kupić?? (bo jeśli tak to zachowujesz się jak jakiś podrzędny sklep konsolowy tylko masz bardziej zdziercze ceny:)
Niezrzeszony
ceny są za kupno, a wymiana to tylko 6-7 zł przesyłki.
MfQr82 napisał:
czy dostałeś zgodę od NEO na ten watek??
Tak naprawde to ja założyłem temat CloudyBartkowi, ponieważ doszedłem do wniosku, że brakuje w naszym forum takiego działu jak Pchli Targ. No i od wczoraj każdy ma prawo założyć nowy wątek i przedstawić swoje oferty kupna/sprzedaży/zamiany.
Niezrzeszony
gdzie konkretnie mieszkasz? KONKRETNIE bo za przesyłkę nie bedę płacił jakbym był zainteresowany
Niezrzeszony
Ul Czumy2 przy szkole 82 gim
Niezrzeszony
to ja mieszkam praktycznie kilkaset metrów dalej, na starej Górczewskiej
Niezrzeszony
a co chcesz coś kupić czy proponujesz wymiane albo czasową wymiane?? My z Miklaiem już sobie pożyczyliśmy raz gry:P
Niezrzeszony
na razie nie mam kasy bo wydałem na Empire total war ale jak znajdą się fundusze to będziemy myśleć ale najlepszym pomysłem była by wymiana czasowa
Niezrzeszony
a co mi proponojuesz ?
Niezrzeszony
Różne ciekawe rzeczy...
Niezrzeszony
tp napisz co chcesz a co dasz